Highland Lodge
 
 
Hvit_HIGHLAND LODGE HOVEDLOGO sort pr nov 12.png
 

NYTT BYGGEPROSJEKT KOMMER MED 2,3 OG 4-ROMS LEILIGHETER i 2019

Kontakt tm@merkantilbygg.no for mere informasjon.

 
55_1335952552.jpg
 
 

 

OM HIGHLAND LODGE

I kremen av den norske fjellheimen, nærmere bestemt Geilo, ligger designhotellet og leilighetskomplekset og hotellet Highland Lodge. Med en fantastisk beliggenhet, midt mellom Bergen og Oslo, er Highland Lodge et naturlig utgangspunkt for unike fjellopplevelser året rundt. Highland Lodge består av nærmere 100 selveierleiligheter, en pizzeria, et bakeri, en lekker lounge med 24-timers resepsjon, et basseng- og trimområde og et morsomt lekeland for barna. Leilighetene og rom leies ut til gjester. Alle fellesområder og visningsleiligheter er designet av den kjente interiørarkitekten Anemone Wille Våge, som har kombinert naturlige materialer med tøffe, stilfulle kontraster.  Leilighetene holder en gjennomgående høy standard med parkett, Sigdal-kjøkken og mosaikkfliser på badet. Utsøkt valg av farger og overflater.

 

Bildene er av visningsleiligheter.

 
 

TØFFE KONTRASTER

Anemone Wille Våge har jobbet som interiørdesigner siden 1989. Hun startet som stylist og jobbet med redaksjonelt arbeid for magasiner. Kontoret rommer i dag 6 interiørarkitekter og designere som jobber med både private og offentlige prosjekter. Fokus er å skape estetisk vakre miljøer med en harmoni av komfort, luksus og egenart. Anemone er representert i Andrew Martins prestisjefylte Design Awards-bok fem år på rad. Målet til Anemone er å skape sjelfull interiør med egenart. Highland Lodge er ikke noe unntak. Tanken er å fremheve de positive og spennende egenskapene det eksisterende bygget allerede har og tilnærme seg fjellet på en ny og forfriskende måte. Valget har falt på naturlige materialer som sten, tre, lin, ull og skinn. For å bruke naturlige materialer på en ny måte er det valgt å kombinere disse med tøffe kontraster som gir interiøret et moderne lodge-preg. På denne måten har Highland Lodge fått et nytt og luksuriøst utrykk med sin helt egen stil, sjarm og egenart.

fotografterjebjornsen_DSC_1583 lav[1].jpg
 

HVA FÅR DU I TILLEGG TIL LEILIGHET/FIRMALEILIGHET?

 • Hotellet leier ut rom og leilighetene. Mulighet for leieinntekter.
 • Stor parkeringsplass
 • Lekker lounge og bar i første etasje
 • Lekeland med ballbinge og labyrint
 • Tilgang til Highlands basseng, badstue og boblebad
 • Flott treningsstudio
 • Bod, skiskap og smørebod
 • Vertskap og resepsjon 24/7
 • Fantastisk pizzeria og fransk bakeri
 • Ingen snømåking og vedlikehold – det fikser vi
 • Ikke bruk tid på å vaske på søndagen. Book 1 times vask av leiligheten til 350 kr.
 • Geilos største skiterrasse
 • Kort vei til flotte ski- og turløyper
 
 
 

fotografterjebjornsen_DSC_1569 lav.jpg
 

 

EASY LIVING

Når du eier en leilighet på Highland Lodge får du den riktige godfølelsen når du sjekker inn hos vertskapet. Da starter opplevelsen som vi kaller ”easy living”. Vertskapet, renholdspersonalet, servitørene, vaktmesteren, kokkene og alle de andre som arbeider for Highland Lodge gleder seg til å ta deg imot og gi deg den perfekte fjellopplevelsen. Vi måker snø, utfører vedlikehold, skifter lyspærer og alt annet som er nødvendig i hverdagen. Du får en nøkkelferdig leilighet.

Hvorfor eie en hytte som trenger vedlikehold, snømåking og mye annet i hverdagen? Når du reiser til fjellet skal du kose deg med vår ”easy living” hvor vi gjør alt for deg. Premissene lager du selv. 

 
 

UTLEIEMULIGHETER

Ønsker man å benytte seg av utleiemulighetene vil man motta leieinntekter. Vertskapet skaffer leietagere til dine rom i de periodene du måtte ønske det, og alle leilighetene i lodgen har utleiemuligheter. I mange av leilighetene kan stuedelen låses av, og soverommene kan leies ut separat slik du selv ønsker det.


SKISTALL OG SMØREBOD

Skal du ut på ski kan du ta heisen ned i vår nye og moderne skistall. Her henter du ut ski, staver, og støvler. Fra skistallen går du rett ut i terreng, slik at når du kommer hjem kan du bytte fottøy før du går inn. Skal du gå langrenn er det egen smørebod i skistallen, og løypen rundt Ustedalsvannet går rett utenfor lodgeveggen. Skibussen tar deg til skibakken. Skikort kan bookes på forhånd, og ligger klart når du kommer.


TOG TIL GEILO

Nyt turen opp til Geilo. Togforbindelse fra Bergen og Oslo fire ganger om dagen.


BAKERI og pizzeria

Bakeriet ligger ved hovedinngangen til Highland Lodge. Der selges det ferske bakevarer syv dager i uken, hele året. Utvalget er spennende og går fra den tradisjonelle gjærbaksten til internasjonal bakst, kaker og andre fristelser. Bakeriet er det perfekte sted for de som ønsker å sitte ned og nyte ferske bakevarer av høy kvalitet og noe godt å drikke. Fungerer godt som stoppested for å ta med godt bakverk opp i leiligheten eller på veien hjem. 

Restauranten serverer deilige pizzaer og pastaretter som bare må smakes! Ta turen innom med familie og venner og få en super pizzakveld. Her du kan spise og postere regningen på leiligheten din.

Lounge og terrasse

Terrassen på Highland er en av Geilos største skiterrasser og bar. Her er det mulighet for grilling, underholdning eller bare nyte utsikten en varm solrik påskedag. Terrassen er vendt mot sør med utsikt mot Kikut. Her blir det servert blant annet bobler, brygg fra små produsenter og småretter. På vinteren rigger vi opp med varmeovner på terrassen slik at den kan benyttes året rundt, ønsker man ikke være ute så kan man slappe av i vår flotte nye lobby & bar. Ønsker du dagens aviser? I resepsjonen ligger ferske aviser - nyt dem i fred med en god kopp nytrukket kaffe i vårt lune lobbyområde. Vi har døgnåpen resepsjon, som oppfyller alle dine ønsker og behov, som en concierge.


BASSENG OG FITNESS

Du har selvfølgelig fri tilgang til vårt bassengområde og velutstyrte treningsrom. Vi tror på et sunnere liv og at det kan være både gøy og enkelt å trene. Derfor har du som eier hos oss mulighet til å lade batteriene og holde deg i form. Treningsrommet vårt består av tredemøller, crosstrainer, treningssykler og vekter. Det gir deg mulighet til effektiv og variert trening. Treningsrommet ligger rett ved barnerommet slik at du ikke behøver barnevakt mens du trener. Her kan de se på film eller klatre inn i den store lekelabyrinten med sklie og ballrom.
 

RENGJØRING

Leiligheten blir rengjort før, under og etter oppholdet mot et vederlag. Du avklarer med hotellet når dette er ønskelig.

Vi er kjempefornøyde både store små! Vi har benyttet leiligheten mye etter overtakelse, og kommer til å fortsette med det. I motsetning til Vestlandet, vet vi at vi får en lang fin sesong i løypene på Geilo. Vi elsker allsidigheten Geilo byr på og kan absolutt anbefale HL til både unge, barnefamilier og eldre!
— Familien Iversen
 
 

HIGHLANDS HISTORIE

Det hele begynte i 1959 da skotten Bernhard O´Connor, eier av Highland Hotel på Jersey Island, ønsket å oppføre et førsteklasses høyfjellshotell i Norge. Sander O. Fossgård eide en sentral tomt på Geilo, og etter korte forhandlinger var tomta solgt til O´Connor. Ikke lenge etter ble bergensarkitekten Einar Vaardal-Lunde engasjert til å tegne det nye hotellet. Han var tidligere kjent på Geilo med forretningsbygg der flate tak kjennetegnet stilen. Hotellets navn ble Highland, oppkalt etter eierens andre hotell. På folkemunn var navnet lenge Høggland. Den offisielle åpningen av Highland Hotel fant sted St. Hansaften 1963. Siden den gang har hotellet hatt flere eiere, men i 2005 kjøpte nåværende eier, Pål G. Gundersen hotellet. I 2013 gikk hotellet gjennom en massiv forvandlingsprosess, som gjorde det tradisjonsrike hotellet om til et moderne lodge. Den velkjente interiørdesigneren Anemone Wille Våge sto for design og interiør.

I dag er rommene bygd om til leiligheter med stue og kjøkken og dobbeltrom. Hotellet drifter leilighetene som eiere har kjøpt og leier de ut som dobbeltrom, familierom eller leiligheter.

fotografterjebjornsen_DSC_1482 lav.jpg
 
 

Alle leilighetene på Highland Lodge er nå solgt. Du kan ta kontakt med Tom Myrseth på tlf: 91365230 eller e-post: tm@merkantilbygg.no for mer informasjon.

Personvernserklæring